STRE3T5

STRE3T5

Het toernooi

Verschillende teams, bruisend van jonge energie, zijn klaar om het tegen elkaar op te nemen in een strijd om de eerste plaats. Het is niet zomaar een competitie, maar een platform waar elke deelnemer zijn hart en ziel in het spel legt, met een vastberadenheid om te winnen die zo tastbaar is dat je het bijna kunt aanraken.

Stre3t5 start vol kracht op de eerste dag met de kwalificatierondes. Deze dag zal gevuld zijn met spanning, competitie en momenten die ze nooit zullen vergeten. De winnende teams van deze eerste dag zullen doorgaan naar de allesbeslissende finale. Hier moeten ze opnieuw hun vaardigheden en vastberadenheid tonen in de strijd om de eerste plaats.

Maar het eindigt niet bij de wedstrijden alleen. Dit toernooi is een ervaring op zich. Het is een kans om deel te zijn van iets groots, om te laten zien wat je in huis hebt en om je passie voor het spel te delen met anderen die dezelfde liefde voor de sport delen.

Dus, denk jij dat je het aankan? Ben je klaar om je talenten te laten zien in dit unieke toernooi? Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring. Zet je beste voet voor en laat de wereld zien wat je in huis hebt.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Inschrijvingen
kwalificaties
Finale
Previous slide
Next slide